Duurzaamheid

Zie jij soms ook door de bomen het bos niet meer? Vliegen de begrippen, CO2 neutraal, duurzaam, maatschappelijk verantwoord, biologisch en groen je om de oren maar is niet altijd duidelijk waar het echt om gaat? En zie je ook allerlei claims, zoals 'CO2 neutraal' of '100% slaafvrij' voorbij komen, maar weet je niet precies wat die betekenen, laat staan of ze reëel en waargemaakt worden? Zit jij met deze en andere vragen rondom duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen en zou je hier graag wat structuur en helderheid in krijgen? Schrijf je dan in voor het online webinar 'Duurzaamheid'.

Dit webinar is onderdeel van de webinarserie 'Ondernemerschap voor vertalers'.

Duurzaamheid is 'in'. Je komt het overal tegen: in artikelen, kranten, jaarverslagen, reclames en op websites. Veel mensen willen tegenwoordig duurzaam, verantwoord, milieuvriendelijk en CO2 neutraal wonen, reizen, werken, produceren, consumeren en etaleren. Maar wat is het nou echt? Wat valt er wel en wat valt er niet onder? Wanneer is iets echt duurzaam en wanneer is het 'greenwashing'? In deze module staan we stil bij wat duurzaamheid en Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen wel en niet is, maak je kennis met de meest gebruikte termen en begrippen en staan we stil bij de Sustainable Development Goals. Op die manier raak je vertrouwd met de begrippen, rankings en certificeringen en zul je meer inzicht krijgen in het brede duurzaamheidsspectrum.

Dit webinar is onderdeel van de webinarserie 'Ondernemerschap voor vertalers'.

Mr Annelies Hamer is zelfstandig duurzaamheidsprofessional. Ze studeerde Nederlands Recht, werkte in de advocatuur en in het bedrijfsleven. Daar specialiseerde ze zich in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Nu begeleidt ze organisaties met de ontwikkeling van strategieën op het gebied van duurzaamheid en ondersteunt ze hen in de de implementatie, de gedragingen en de cultuur die daarbij hoort.

Aan deze activiteit zijn de volgende punten en kenmerken toegewezen

 
Accreditatie
 
Competenties
Zakelijke competentie
Contacturen
2,00
Voorbereiding
 
Totaal
2,00

Meer informatie over bijscholingspunten vindt u hier.

Webinar
Het webinar wordt gehouden op  19 november 2020 van 12:00-14:00 uur (time converter).

Inloggen
Uiterlijk 24 uur voor de start van het webinar ontvangt u een unieke link waarmee u kunt registreren en inloggen op het webinarplatform en het webinar kunt bijwonen. Webinars zijn interactieve presentaties (live), die ondersteund worden door een PowerPoint-presentatie op uw scherm.
Tijdens een livewebinar kunt u schriftelijk vragen stellen aan de spreker.

Opname
U ontvangt de opname van het webinar uiterlijk 24 uur nadat het livewebinar heeft plaatsgevonden. U kunt de opname gedurende 7 dagen afspelen via de map 'Opnames' in Mijn KTV. Tijdens de opnames kunt u géén vragen stellen aan de spreker.

Verplichte evaluatie
Voor de verstrekking van een KTV-certificaat én is het vereist dat u

1) elk livewebinar volledig volgt of binnen 7 dagen de opname volledig bekijkt; én
2) het evaluatieformulier invult. Het evaluatieformulier bevindt zich in Mijn KTV > Cursussen.

Wat heb ik nodig om een webinar(opname) te bekijken?
Om een webinar of opname te kunnen beluisteren/bekijken, heeft u slechts een laptop/computer/tablet met een goede internetverbinding en geluid(sboxen) of een headset nodig. 


LET OP: de kortingsactie van 30 euro bij drie inschrijvingen, geldt niet voor webinars.

duurzaam
Datum: 19 nov. 2020
  • PE 2
  • 12:00
  • 60,- (excl. BTW)
  • Online