Zzp’en of personeel aannemen?

In dit webinar gaan we met elkaar onderzoeken wat de voordelen en nadelen zijn zzp'en. Waarom zou u wel of juist niet mensen in dienst nemen en wat zijn de gevolgen hiervan. Mark Egging zal naar aanleiding van zijn eigen ervaring u hierin meenemen en ook tijdens het webinar vragen naar uw ervaringen en uitdagingen om dit gebied.

Dit webinar is onderdeel van de webinarserie 'Ondernemerschap voor vertalers'.

Wil je weten wat de voordelen en nadelen zijn zzp'en. Waarom je juist wel of juist niet mensen zelf in dienst wilt nemen en wat de eventuele gevolgen hiervan kunnen zijn. Kijk dan naar het Webinar Zzp’en of personeel aannemen! Mark Egging zal naar aanleiding van zijn eigen ervaring met zijn bureau Egging Training & Advies je meenemen en je uitdagen om interactief mee te denken zodat je na het volgen van dit webinar zelf beter weet wat wel of juist niet wilt doen op het gebied van zzp'en en mensen aannemen. Wie weet tot dan!?

Tijdens dit webinar ontvangen deelnemers informatie over het verschil tussen zzp’er zijn en in loondienst functioneren. Ook gaan we samen in gesprek hierover om elkaar tips and tricks te geven op dit gebied. Het volgen van dit webinar brengt u verder in proces van deze keuze. U krijgt meer kennis over het wel of niet aannemen van personeel en in die zin meer kennis over het vak van ondernemer.
Ook tolken en vertalers kunnen voor deze uitdagende keuze komen te staan vanuit hun situatie. Dit webinar kan u een eind op weg helpen.

Dit webinar is onderdeel van de webinarserie 'Ondernemerschap voor vertalers'.

Mark Egging heeft zeven jaar gewerkt als docent bewegingsonderwijs. In de gymzaal heeft hij leren kijken naar mensen. Daarna heeft hij de overstap gemaakt van onderwijs naar trainingsland. In Amersfoort heeft hij anderhalf jaar in loondienst gewerkt bij trainingsbureau Despa. En in april 2009 is hij gestart met zijn eigen trainingsbureau Egging Training & Advies. Hij werkt daarnaast veel samen met het gerenommeerde opleidingsinstituut De Baak.

Mark heeft verschillende soorten opleidingen en trainingen gevolgd om succesvol te kunnen werken met groepen en individuen. Zo werkt hij bijvoorbeeld met Rationeel Emotieve Therapie, Systemisch werk en Transactionele Analyse. Daarnaast is Mark gecertificeerd als NLP practitioner en video-interactiebegeleider. Zijn aanpak laat zich kenmerken door de volgende begrippen: dynamisch, verrassend, creatief, doelgericht, persoonlijk en uitdagend.

Aan deze activiteit zijn de volgende punten en kenmerken toegewezen

 
Accreditatie
 
Competenties
Zakelijke competentie
Contacturen
1,50
Voorbereiding
 
Totaal
1,50

Meer informatie over bijscholingspunten vindt u hier.

Webinar
Het webinar wordt gehouden op 12 november 2020 van 12:00-13:30 uur (time converter).

Inloggen
Uiterlijk 24 uur voor de start van het webinar ontvangt u een unieke link waarmee u kunt registreren en inloggen op het webinarplatform en het webinar kunt bijwonen. Webinars zijn interactieve presentaties (live), die ondersteund worden door een PowerPoint-presentatie op uw scherm.
Tijdens een livewebinar kunt u schriftelijk vragen stellen aan de spreker.

Opname
U ontvangt de opname van het webinar uiterlijk 24 uur nadat het livewebinar heeft plaatsgevonden. U kunt de opname gedurende 7 dagen afspelen via de map 'Opnames' in Mijn KTV. Tijdens de opnames kunt u géén vragen stellen aan de spreker.

Verplichte evaluatie
Voor de verstrekking van een KTV-certificaat én is het vereist dat u

1) elk livewebinar volledig volgt of binnen 7 dagen de opname volledig bekijkt; én
2) het evaluatieformulier invult. Het evaluatieformulier bevindt zich in Mijn KTV > Cursussen.

Wat heb ik nodig om een webinar(opname) te bekijken?
Om een webinar of opname te kunnen beluisteren/bekijken, heeft u slechts een laptop/computer/tablet met een goede internetverbinding en geluid(sboxen) of een headset nodig. 


LET OP: de kortingsactie van 30 euro bij drie inschrijvingen, geldt niet voor webinars.

zzp of personeel
Datum: 12 nov. 2020
  • PE 1.5
  • 12:00
  • 52,50 (excl. BTW)
  • Online