Cursusaanbod voor tolken en vertalers

Zoeken
Doelgroep
Lestype
Lestijd
Lesduur
Sorteren op:
wo
17
okt
2018

Komt een tolk bij de dokter: kno- en griepklachten

Tolken worden regelmatig ingezet bij consulten van huisartsen. Dit vergt verschillende vaardigheden en kennis van de tolk. Tijdens deze avond krijgt u de nodige achtergrondinformatie om op adequate wijze een gesprek bij de huisarts over kno- en griepklachten te tolken. 

50,00 (excl. BTW)
do
18
okt
2018

Klantgericht e-mailen

In dit webinar staan structuur en formuleren centraal. U leert hoe u een klantgerichte, makkelijk te lezen en duidelijke e-mail opstelt. Ook verdiept u zich in de effectiviteit van offertes per mail: hoe kunt u aansluiten op de behoefte van uw klant?

50,00 (excl. BTW)
ma
29
okt
2018

Webinarserie voor politietolken en -vertalers II

In deze webinarserie voor politietolken wordt gekeken naar de aanpak van politie Amsterdam aangaande verschillende onderwerpen: internationale drugshandel, forensische onderzoeken, de Hulpofficier van justitie, Jeugd- en zedenpolitie, de Officier van de politie, specialistische eenheden en verkeersongevallen analyse.

In zeven avonden van twee uur worden deze onderwerpen toegelicht. De inhoud per avond staat omschreven op de desbetreffende pagina.

415,00 (excl. BTW)
ma
29
okt
2018

Internationale drugshandel

Dit is deel 1 van de webinarserie voor politietolken II. In deze webinarserie wordt gekeken naar de aanpak van politie Amsterdam aangaande verschillende onderwerpen: internationale drugshandel, forensische onderzoeken, de Hulpofficier van justitie, Jeugd- en zedenpolitie, de Officier van dienst politie, specialistische eenheden en verkeersongevallenanalyse.

65,00 (excl. BTW)
ma
29
okt
2018

Schrijven op B1-niveau

Voornamelijk emigranten hebben direct na aankomst/verhuizing moeite met de moedertaal van een land. In Nederland zijn er zo'n 2,5 miljoen laaggeletterden. Zij hebben moeite met het begrijpen van eenvoudige teksten. Dat is erg lastig, bijvoorbeeld wanneer je medicijnen nodig hebt, zaken moet regelen met de woningbouwvereniging of Belastingdienst, of zelfs een OV-kaart moet aanvragen. Om deze grote groep mensen toch op een juiste manier te bereiken, helpt het om eenvoudige teksten te schrijven.

125,00 (excl. BTW)
di
30
okt
2018

GGZ-webinar: Inleiding in de GGZ

Wat gebeurt er allemaal in de ggz? In dit webinar krijgt u een overzicht van de werkvelden van de ggz, de belangrijkste ziektebeelden, de principes die ten grondslag liggen aan de zorg die door de ggz wordt geboden, het verschil tussen gedwongen en vrijwillige opnames en de rol van de PVP, de DSM-5 en, last but nog least, de grote rol die taal in dit alles speelt. De GGZ is volop in beweging, het is belangrijk dat u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen.
Dit is het 1e webinar in de ggz-specialisatie voor tolken.

75,00 (excl. BTW)
di
30
okt
2018

GGZ-webinarserie 2018

Deze webinarserie biedt u in 6 avonden een overzicht van waar de ggz voor staat, welke ziektebeelden worden behandeld en hoe dat gebeurt. Na een inleidend webinar, worden de belangrijkste ziektebeelden elk in een webinar besproken, evenals de meest gangbare behandelmethoden. Daarbij komen steeds de specifieke aandachtspunten voor het tolken aan bod. Elk webinar wordt op deze site meer uitgebreid beschreven. Deze webinarserie maakt deel uit van de ggz-specialisatie, samen met vier cursusdagen.

390,00 (excl. BTW)
do
01
nov
2018

Timemanagement

Kern van de workshop is het creëren van meer overzicht, controle en rust. Tijdens de workshop krijgt u veel praktische tips en trucs om uw werkdag efficiënter te kunnen indelen en de dagelijkse werkstroom onder controle te krijgen en te houden. Daarnaast krijgt u inzicht in uw stoorzenders. U leert minder reactief en meer proactief te denken en te handelen! Aan het eind van de workshop stelt elke deelnemer een actieplan op waar hij of zij direct zelf mee aan de slag kan.

50,00 (excl. BTW)
ma
05
nov
2018

Forensische onderzoeken

Dit is deel 2 van de webinarserie voor politietolken II. In deze webinarserie wordt gekeken naar de aanpak van politie Amsterdam aangaande verschillende onderwerpen: internationale drugshandel, forensische onderzoeken, de Hulpofficier van justitie, Jeugd- en zedenpolitie, de Officier van dienst politie, specialistische eenheden en verkeersongevallenanalyse.

 

65,00 (excl. BTW)
wo
07
nov
2018

Komt een tolk bij de dokter: psychische aandoeningen

Tolken worden regelmatig ingezet bij consulten van huisartsen. Dit vergt verschillende vaardigheden en kennis van de tolk. Tijdens deze avond krijgt u de nodige achtergrondinformatie om op adequate wijze een gesprek bij de huisarts over psychische problemen te tolken. 

50,00 (excl. BTW)
do
08
nov
2018

Nieuwsbrieven schrijven

Hoe schrijft u een nieuwsbrief die opvalt en geïnteresseerden naar uw diensten trekt? Hoe zorgt u voor een pakkende kop, mooie tekst, slimme buttons en links en een verleidelijke afbeelding? En hoe vaak verstuurt u een nieuwsbrief? Dit webinar vertelt het u, zodat u in het geheugen blijft van uw potentiële klanten en ze u bellen wanneer ze een vertaling nodig hebben.

50,00 (excl. BTW)